Lees De Morgen gratis (Chrome)

Aanhanger van Marx? Altijd al linkse propaganda gratis gewild zoals het hoort? Grijp nu je kans!

Hieronder staat een beschrijving van hoe je dit kan bereiken in Google Chrome op desktop in twee eenvoudige stappen.

Stap 1: Typ het volgende in uw browser:

chrome://settings/content/javascript

Stap 2 : Voeg www.demorgen.be toe aan de sites waarvoor javascript geblokkeerd is:




Comments

  1. “Aanhanger van Marx” en “De Morgen” in 1 en hetzelfde artikel met elkaar associëren? Toch beter uw bronnen nog eens checken want het is duidelijk dat ge de laatste 40 jaar geen enkele dag de Morgen nog gelezen hebt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tja, het is met enig gevoel voor pathos geschreven. Ik had beter "Morginaal" gezet.

      Delete
  2. De krant "De Morgen" Marxistisch noemen, is misschien wat overdreven. 'k Zou het weekblad 'Libelle' ook niet 'feministisch' noemen.

    Je vindt er hoogstens nog wat 'Salon'-socialisme in terug.. Verder is "De Morgen" nu zo'n beetje de missing link geworden tussen het Neander-taalse "Het Laagste Nieuws" blad, en de 'high brow' krant "De Tijd".


    Een kleine 'geschiedenis':

    "De krant "De Morgen" ontstond in 1978 als voortzetting van de opgedoekte socialistische partijkranten "Volksgazet" en "Vooruit". De eerste hoofdredacteur was voormalig studentenleider en journalist 'Paul Goossens'.

    Deze nieuwe krant was onderdeel van de socialistische beweging. Een groeiende politieke verwijdering deed die geldstroom opdrogen.

    Met nieuwe financiële moeilijkheden in het verschiet werd de krant in 1989 overgenomen door de 'Uitgeverij J. Hoste', die onder andere de – van oorsprong liberale – kranten "Het Laatste Nieuws" en "De Nieuwe Gazet" uitgaf.

    Deze uitgeverij, omgedoopt tot "De Persgroep", is sindsdien uitgegroeid tot een van de grotere media-spelers in België en in Nederland.

    In 1994 werd Yves Desmet hoofdredacteur.
    Hij bouwde De Morgen verder uit als alternatief voor de oudere kwaliteitskranten "De Standaard", met wortels in de Vlaamse Beweging en eerder conservatief-katholiek, en "De Tijd", van oorsprong de Vlaamse beurskrant, waarin De Persgroep sinds 2005 voor 50% participeert.

    Yves Desmet maakte komaf met de oude tegenstellingen zoals klerikaal - anti-klerikaal of socialistisch - liberaal.
    Mede hierdoor is de Vlaamse pers zich onafhankelijker gaan gedragen ten opzichte van de politieke machtscentra en de gevestigde ideologieën.

    Uiteenlopende meningen kregen ruimte in de opiniepagina's: Bart De Wever, voorzitter van de Nieuw-Vlaamse Alliantie, Hilde Kieboom, voorzitster van de christelijke Gemeenschap Sant'Egidio België, Dirk Verhofstadt van de denktank Liberales, Jos Geysels, voormalig politiek secretaris van de groene partij Agalev en van vele andere Vlamingen of Nederlanders.

    In 2006 bundelde De Persgroep zijn druk- en internetactiviteiten in het nieuwe bedrijfsonderdeel Persgroep Publishing, waardoor het management meer invloed kreeg op de redacties.

    Er kwam een synergie binnen De Persgroep waardoor basisnieuws wordt gedeeld met "De Tijd" en "Het Laatste Nieuws".

    In maart 2007 werd 'Klaus Van Isacker' benoemd tot algemeen hoofdredacteur waardoor 'Yves Desmet' gedegradeerd werd tot achtereenvolgens politiek hoofdredacteur en commentator.

    Tegen het advies van de redactieraad in stelde 'Klaus Van Isacker' 'Bart Van Doorne' aan als hoofdredacteur.

    Op 19 mei 2009 verscheen de krant niet door een personeelsstaking uit protest tegen een lijst van 13 werknemers die werden ontslagen.."

    Op 14 oktober 2009 hebben enkele ontslagen journalisten een nieuwswebsite opgericht die zou uitgroeien tot "Apache.be".

    De huidige hoofdredacteurs (sinds 2018) zijn: Jörgen Oosterwaal, Kirsten Bertrand en Bart Eeckhout.


    (bron: Wikipedia)

    Zie ook: 'De persgroep', 'DPG Media', Christian Van Thillo, Familie Van Thillo

    .

    ReplyDelete
  3. P.s: Heb je ook zo'n stukje Java-code voor de toegang tot "Apache"..?

    ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ik weet het niet meer vanbuiten, maar ik denk niet dat ze zo dom zijn als De Morgen en Humo om hun content aan te bieden en dan via Javascript er op te plaatsen dat je best een abonnement neemt.

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Wie doxte de gegevens van de familieleden van de Reuzegommers?

Sloop de Humo betaalmuur, geprogrammeerd door mongolen voor mongolen